The Pretty Boots

Moderne Linedance

Welkom op de website van (moderne) Linedanceclub 

THE PRETTY BOOTS.

Linedance saai??? Echt niet, bij Linedanceclub The Pretty Boots is linedance helemaal niet saai, want wij doen aan moderne linedance.

WAT IS MODERNE LINEDANCE EIGENLIJK?

In de moderne linedance worden danspassen geleerd op eigentijds muziek, dus niet alleen op country muziek. Wat niet betekent dat er geen country gedraaid wordt, want dat vind ik zelf veel te leuk. Ik probeer 50/50 te dansen, want dan kun je overal en altijd waar je komt wat meedansen.

Ik geef les in (moderne) linedance aan iedereen die dat wil, ongeachte de leeftijd. Want of je nou jong of oud bent, dansen doe je allemaal omdat je het leuk vindt.

Wij doen gezamenlijk dezelfde danspassen op hetzelfde moment, afgestemd op de muziek die gespeeld wordt. Ik verzin zelf de passen niet, dat zijn, vaak bekende, choreografen die de dansen schrijven. Ik kies een dans uit en leer je/jullie de passen. 

Klik voor een indruk op deze link

https://www.youtube.com/watch?v=JGE0k1jWMIg

Misschien denk je na het kijken van de link, dat het erg moeilijk is, maar valt erg mee. Er zijn verschillende dansniveau's en iedereen, beginner of iemand die al jaren danst, leert dansen op zijn of haar niveau. Het linedansen is bovenal leuk en erg gezellig en er wordt wat afgelachen, want iedereen danst wel eens de verkeerde kant op, of vergeet een pas.

Zoals je wel merkt, ben ik razend enthousiast, dus neem gerust contact op en ik vertel je meer.